T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MERSİN / TOROSLAR - 19 Mayıs İlkokulu

Cumhuriyetimiz 100 Yaşında

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin taçlandığı gündür. Cumhuriyetimizin 100.yılında geçmişimizin mirasını yaşatmak ve geleceğe taşımak için bir aradayız. 

100 yıl boyunca gösterdiğimiz birlik ve beraberlikle Türkiye Cumhuriyetinin aydınlık yarınlarını inşa ediyoruz. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bize bıraktığı değerlere sadık kalmaya devam edeceğiz. İstiklal mücadelemizin önderi, cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları başta olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi şükran, saygı ve rahmetle anıyoruz.

 

Cumhuriyet Bayramı Şenliğimiz öğretmen,öğrenci,veli ve mahallemiz sakinlerinin katılımıyla büyük bir şenliğe dönüştü .Büyük beğeni toplayan etkinliğimizde velilerimizin hazırlamış olduğu yiyecek ve içecekler, fayton gezisi ve zıp zıp oyun parkı büyük ilgi gördü.

 

Bayram törenimizde mahalemizde yapılan kortej yürüyüşü,okul öncesi sınıflarının şarkılı rontları,şiirler ve günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı.Etkinlikte emeği geçen tüm öğretmen,öğrenci ve velilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 29.10.2023 - Güncelleme: 29.10.2023 19:36 - Görüntülenme: 119
  Beğen | 0  kişi beğendi