MERSİN / TOROSLAR - 19 Mayıs İlkokulu

Etiket Sonuçları: Proje

Ekm

İlçe Milli Egitim Müdürümüz Sayın Oğuzhan TÜLÜCÜ ve Toroslar Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Şeyda GÜLDEN'in katılımlarıyla

Toroslar Erasmusdays 2023 Proje Yaygınlaştırma Sergisi gerçekleştirildi.Okulumuz proje kapsamında sergide stand açmış ve etkinliğe katkıda bulunmuştur. Etkinlikte emeği geçen okulumuz öğretmenleri Seyfi TÜLÜ ,Gülcan AKYÜREK ile tüm öğrencilerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

DOĞADAN MERAKLI ÇAĞRIŞIMLAR: BİYOMİMİKRİ eTwinning PROJESİ

Okulumuz 1/A sınıfı öğrencilerimiz "Doğadan Meraklı Çağrışımlar BİYOMİMİKRİ" eTwinning projemizde aileleri ile verilen görevleri tamamlayarak rozetlerini aldılar.

Nis

Okulumuz öğretmenlerinden Deniz Aysel GELEN ve öğrencileri,kurucusu olduğumuz "Geleceğimi Koruyorum Geri Dönüştürüyorum" etwining projesinin final ürünü olan çalışmalarını okulumuzda sergiledi. Final sergisi okul yöneticileri,öğretmenler ve öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.Emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

"Doğanın Dilinden Matematik" projemiz kapsamında yayınlanan eTwinning gazetemizin tanıtımı için Toroslar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü,Toroslar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ve Toroslar Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğünü ziyaret ettik.Misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Nis

"Kaynaştırma Öğrencileri Kaynaşsın,Kaynamasın" projemiz kapsamında yayınlanan eTwinning gazetemizin tanıtımı için Toroslar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü,Toroslar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ve Toroslar Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğünü ziyaret ettik.Misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Nis

Açık havada öğrenme eTwinning Projesi kapsamında matematik oyunumuzu gerçekleştirerek,öğrencilerimiz yaparak yaşayarak öğrenmenin farkına vardılar.

Nis

Açık Havada Öğrenme eTwinning Projesi Kapsamında Öğrencilerimiz Sokakta Hayvan Beslediler.

Nis

Açık Havada Öğrenme e Twinning projesi kapsamında öğrencilerimiz halat çekme yarışması ile açık havada yarışma gerçekleştirdiler.

Nis

Geleceğimi Koruyorum Geri Dönüştürüyorum e Twinning Projesi çalışmalarını tanıtmak için okulumuz öğretmen ve öğrencilerine sunum yaptık, görevli öğrencilerimizi yürekten kutluyoruz.

Nis

Geleceğimi Koruyorum Geri Dönüştürüyorum e Twinning Projesi kapsamında ortaklarımızla ve öğrencilerimizle 18 Mart Çanakkale Zaferi konulu işbirlikçi ürünümüz, tüm şehitlerimizi saygı ile anıyoruz.

Mrt

"Doğanın Dilinden Matematik" Projemiz Kapsamında eTwinning Gazetemiz Yayınlandı.

Mrt

"Kaynaştırma Öğrencileri Kaynaşsın,Kaynamasın" Projemiz Kapsamında eTwinning Gazetemiz Yayınlandı.

Mrt

"Kaynaştırma Öğrencileri Kaynaşsın,Kaynamasın" Projemiz Kapsamında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Mersin Arge Birimini Ziyaret Ettik.

Mersin İli eTwinning İl Koordinatörü Bircan Keleş ve Neslihan Uçaroglu'na magnet hediyeleri öğrencilerimiz tarafından verildi.

Şbt

Uluslararası eTwinning Platformu"Kaynaştırma Öğrencileri Kaynaşsın, Kaynamasın" projemizde Code.org sertifikalarımız okul müdürümüz Serdal KIRATLI tarafından öğrencilerimize verildi.

Şbt

Uluslarası eTwinning "KAYNAŞTIRMA ÖGRENCİLERİ KAYNAŞSIN,KAYNAMASIN" Projesi Kapsamında Öğretmenlerimizin Hazırlamış Olduğu Tanıtım Videosu

Şbt

Geleceğimi Koruyorum Geri Dönüştürüyorum e  Twinning proje öğrencileri ve öğretmenlerinin hazırlamış olduğu e- book çalışması

Ock

Okulumuz Uluslarası eTwinning Platformunda aynı isimli Erasmus K101 projesinin yaygınlaştırması olan "Sürdürülebilir ve Geleceğe Uyumlu Eğitim Ekosistemleri için Planlar - BLUEPRINT" projesine kuruculuk yapmıştır.

İnsanlığın geleceğinin sürdürülebilir olması internet ve yazılım tabanlı eğitim ekosistemleri oluşturmaktan geçmektedir. Projemizle süreç içinde basit kodlama uygulamalarından yazılıma girişle ilgili ön bilgilere kadar bir dizi etkinlikler bütününü hayata geçirmeyi amaçlamaktayız.

Ara

Uluslarası eTwinning "Matematik Yaşam Alanında" Projesi Logo ve Afiş Çalışmalarımız

Kas

Okulumuz  eTwinning Platformunda "GELECEĞİMİ KORUYORUM,GERİ DÖNÜŞTÜRÜYORUM" Projesi kurucusu olmuştur.

SİHİRLİ MASAL EVİM PROJESİ